Orgiva

Det er en meget fin lille campingplads vi har fundet. Der er kun 39 pladser og en flot udsigt til bjergene. Vi er omgivet af århundrede gamle oliventræer, også lige herpå campingpladsen.

Her er morgen udsigten:

Og her er en hytte man kan leje:

Ikke så værst.

Der er ca 18 grader om morgenen og så stiger det til 23 grader ret så hurtigt ……

I dag holder camperen fri. Vi har nemlig set at der er markedsdag i den nærmeste by, Orgiva. Vi vil derfor vandre derind og se nærmere på byen, der har har ca. 6.000 indbyggere.

Vi finder nemt en vandrerute, som selvfølgelig hedder oliven ruten. Den går igennem frugtbar land, med gamle oliventræer, citron, appelsin, figen, mandel og valnøddetræer.

Ca. 3 kilometer og 150 meter opad.

Orgiva er en hyggelig by, dog med en omkreds af nybyggede ” grimme” blokke. Men så snart man er inde i centrum er den præget af historien.

Vi finder nemt markedet ved at se efter folk, der kommer med poser fyldt af grønsager. Markeder her er som vi kender dem. Tøj, tøj, tøj og sko, sko…..

Hyggeligt og sjovt at følge folkelivet her. Man får et lille indblik i livet her i byen. Som man kan se en ældre mand passer en handicappet dreng.

Vi finder et kaffested og følger de mange forskellige folkeslag som færdes i stor fordragelighed her. Mange englændere, særlig unge omkring de 30, som ser ud til at bo her i byen eller omegnen.

Der er folk fra Nordafrika i farverigt tøj, som også sætter et fint præg på byen.

Vores frokost indtager vi midt på torvet, med bus og politistation.

Lige pludselig dukker dejlige minder op. Jamen har vi ikke været sådant et sted tidligere.

Californien og særlig Santa Barbera i 2011 glemmer vi aldrig.

Se blot på disse foto:

Dejlige minder.

Vi besøger også biblioteket, som har en stor samling af forfatteren til bogen om Don Quixote, som nok udkom første gang omkring 1605. 21.000 bøger på mange sprog.

Vi kigger lidt mere omkring inden vi igen vandrer tilbage til vores hyggelige camping plads.

I morgen venter en tur op i bjergene, med slugter og små hvide landsbyer.

Lige endnu et foto med aftenstemning og 200 geder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *