Morgen sol og hjemad

Utroligt – igen klart solskinsvejr

Udsigten fra lejligheden

Vi har nydt dagene her i Lisboa. Det er en særlig by, hvor alting er meget roligt, selvom man bor tæt så oplever man ikke trafikstøj med hornet i bund eller råberi – folk er rolige og omgåes hinanden med tolerance. Sådan har vi oplevet det. Man hjælper gerne os turister ved stoppesteder og ved metroen med et smil. Her i den lille gade var der 2 små butikker, som havde dagligvarer og et par borde og stole, hvor de lokale havde et samlingssted. Her sad man og skrev på computer og snakkede sammen.

Café Nicola – én af Lissabons ældste caféer som rygtet siger, blev omtalt i en avis allerede i 1778. Café Nicola er dog sandsynligvis først åbnet omkring 1929. Det er et hyggeligt sted i Art Deco stil,

Som i kan læse har vi været vidt omkring og også fundet de ikke så turistede steder. Det har været sjovt hver dag, at finde disse særlige oplevelser. F.eks gaderne med gamle vægfoto af lokalbefolkningen, som var interessante at gå på opdagelse i.

Herligt med sådan en storbyferie.

Tak for dennegang – Vi ses snart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *