En lang tur til Peniche

Nu måtte vi sige farvel til den herlige campingplads og de 2 hjælpsomme værter, der med glæde gav gode ideer til oplevelser.

Der blev planlagt og planlagt, da vi gerne skulle være en times kørsel fra Lissabon lørdag formiddag. Vejrudsigter blev studeret og det så noget broget ud. I Lissabon ville der være op til 35 grader. Så den blev udeladt, vi må tage derned på en byferie en anden gang. Så var der kysten og byen Peniche. Her måtte vi affinde os med hård vind og blandet skydække. Det kender vi fra Danmark.

Så camperen blev startet og forude ventede 300 km og 3,5 timer undervejs.

Det gik fint med turen gennem øde landskaber og nogle steder tæt bebyggelse. Det er spændende at køre på motorvejene over dale og bakker. Her er ikke særlig tæt trafik og man kører roligt.

Fremme ved Perniche blev det svært at finde en campingplads. De 2 vi havde kigget på var svære at finde, men pludselig så Kirsten et campingskilt og så var der pludselig en god campingplads lige op og ned af den stejle kyst. Her stod mågerne næsten stille op mod den kraftige vind.

Aftensmad måtte vi også finde og campingværten anbefalede en rask vandretur ned til byens centrum ved havnen. Det gjorde vi så og fik en god gang italiensk mad.

Nu er vi trætte og i morgen holder camperen fridag, mens vi går på opdagelse.