Ankommet til Lisboa

Der er noget særligt ved at komme fra vores noget mørke og regnfulde januar til Lisboa. Man glæder sig straks over lyset, her skinner solen i dag fra en skyfri himmel og selv om der kun er 11 grader, mærker man varmen.

En rar taxa chauffør kørte os lige gennem byen og her i det gamle kvarter med små stræder kørte han os lige til døren og viste os Casa do Patia. Sikke et sted.

Udsigt fra lejligheden.

Her er snævre gader og hjemmefra havde vi læst om at folk mødtes på særlige udsigt pladser, hvor man kan se langt omkring. Vi fandt straks såden en Mirador fyldt med folk og med levende musik. Folk var i lørdagstemning.

Solnedgangstemning.

Vi var blevet lidt sultne og her lå så også et spisested restauration Pharmacia, her fik vi 2 gode retter, 1 med ris og græskar og grønsager og 1 med sødekartofler og iberisk gris. Dertil vino Verde og et godt glas rødvin. Vi sad udenfor med tæppe – ikke varmt, men det gik og udsigten var fin over byen og floden.

Nu glæder vi os til i morgen og en vandretur langs floden til Belem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *