Cagliari

20130428-222623.jpg
Nu er sommeren måske kommet til Sardinien. Vi kørte af sted i klart vejr og med 20 grader. Igen langs bjergvejen helt ned til kystbyen Arbatax – her holdt vi frokost i 25 graders varme.
Det blev dog lidt koldere undervejs da solen pludselig fik svært med luftfugtigheden over bjergtoppene ned til Cagliari, kun 19 grader. Men….. så steg temperaturen igen til 24 grader.
Heldigvis havde vi vores gode vandre GPS som vi havde fortalt hvor vi skulle hen. Cagliari er en svær by at finde rundt i, i hvertfald der hvor vi skulle hen lige midt i byen i det gamle Il Castelo, en af de 7 høje byen er opbygget omkring.
Klokken 16 ankom vi som aftalt og en meget speciel lejlighed ventede på os. Viola, som vi lejer den af er i ROM men hendes forældre bor i samme lejlighed blot på 1 sal men med samme indgang.
Det er som skrevet en utraditionel indrettet lejlighed i en meget gammel bygning , med gammelt bindingsværk og gamle flider på gulvet.

20130428-222721.jpg
Det skal opleves. Utrolig venlige mennesker, der også taler engelsk.

20130428-222845.jpg
Cagliari er en interessant by, vi har her til aften været på Hovedgaden og nydt stemningen ved en restauration med et par kolde fadøl og udsigt til det livlige gladelliv, hvor rigtig mange kender hinanden og hilser og snakker på søndagsturen, hvor man også viser sig lidt frem med fint tøj og flotte biler…. Ja det er Italien.
Til aften måtte vi så også lige finde et pizza sted – en sidegader er altid et godt sted at lede, og her var lige et særligt sted med liv og glade mennesker, der som os skulle have noget søndagsmad.

20130428-223102.jpg
Lige efter vi kom tilbage til lejligheden i det lune aftenvejr, brød et kraftigt tordenvejr løs. Det er nok blevet sommer!!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *