Over Obidos og til Coimbra

Vi var tidligt oppe og fik lige den gode fornemmelse af camperlivet. Der planlægges lidt da regn truer de nærmeste dage. Men lige nu er der mellem 20 og 25 grader. Behageligt vejr. Dagens første stop var i byen Orbidos. Her ligger en Middelalderborg med firkantede tårne der knejser mod himlen med små glughuller og robuste mursten, mens det slangende murværk omgiver byen Óbidos. Castelo de Óbidos puster liv i den portugisiske historie, er et imponerende skue og er absolut et besøg værd. Vi gik gennem de små gader med brosten og nyd det hyggelige menneskemylder.

Derpå kørte vi af motorveje og gennem et grønt bakket landskab yderligere mod nord, 150 km. Her fandt vi en fin campingplads og i morgen skal vi udforske den gamle bydel Coimbra og universitets området, der er meget kendt i Portugal. det bliver hyggeligt.

Tunge skyer dukker op her til aften

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *