En lørdag i kaffestuen

Det bliver varmt i dag og vi starter dagen med morgenmad ved “hønsehuset”.

Derpå endnu en rask tur ud for at finde mosebølle til morgenmaden om søndagen.

Vi forventede ikke den store travlhed i dag i kaffestuen, vi fik dog hjælp af Annette de første par timer, hvor der ikke var så mange, men Kirsten og jeg fik travlt fra klokken 14 og de næste par timer.

Hele familien Stærk Poulsen og NIELSEN dukke op og hjalp os med at få sluttet dagen godt af. Vi var trætte, men har haft nogle fantastiske dage med mange besøg og med en omsætning i 5 dage på over 40.000 kr kan man gætte, at der har været mange besøg her i kaffestuen. Vi har været glade for at møde så mange engagerede frivillige medarbejdere, som kan være meget stolte over deres arbejde i kaffestuen og fyret.

Tak for jeres engagement og jeres måde at give os en god uge her midt i den storslåede natur.

Oplevelser vi aldrig glemmer.

Vi sluttede dagen af med en familietur ved stranden i Agger.

This entry was posted in Lodbjerg Fyr. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *