Kirstens fødselsdag

I dag blev Kirsten fejret først med morgensol og kaffe ved fyret. Derpå en tur til SMK-Thy ved Dovreodde, hvor en usædvanlig bygningskompleks ventede med god museumoplevelser – særlig naturfotoudstillingen i parken var fin.

Nu var det tid til frokost og turen gik til Agger-Darling, som igen serverede en fin frokost.

Nu skulle fødselsdagshilsnerne besvares.

På Gyrup ventede Erik med flag og lagkage.

Se her.
Sådan

Nu kom så dagens store glædelige overraskelse, Bjørn, Annette og Amanda havde kørt den lange vej fra Albertslund. Det blev vi alle meget glade for. Nu kunne der spises lagkage og senere spise en lækker sommermenu sammen i haven med sang og helt stille vejr.

Aftenhygge

Sikke en dejlig dag, hvor vi alle var samlet.

Solnedgang over høstklart korn
This entry was posted in Lodbjerg Fyr. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *