Fredag i Nuuk

Det er sidste dag på denne besøgsrejse til Nuuk.

Vi var tidligt oppe så vi kan begynde at indhente de 4 timer vi er bagud.

Sten og Jasper var også tidligt oppe de sejlede nemlig igen ind til haven her klokken 9.

God tur til Sten og Jasper

Sten og jeg kunne glæde os over endnu et rigtig godt besøg. Apollo har været så rolig og glad for turen. Det var så godt vi kunne finde en mulighed så vi kunne give Apollo disse gode oplevelser og opleve hans gensyn med haven og de mennesker han kender heroppe.

Fritidshjemmet Aqqaluk

Fredagen var noget overskyet,, men vi fik igen gået en lang tur, hvor vi også mødte folk Apollo kender. Apollo blev særlig glad for at gense Amos mor, der netop fik weekend fri fra vuggestuen, hvor hun arbejder.

Her til aften fik vi pakket og er klar til turen til Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *